Outsourcing IT

Cum funcționează

Analiză

Unul dintre profesioniștii noștri colectează nevoile tale și convine cu tine asupra planului de activitate IT.

Formare

Selectăm și pregătim cele mai potrivite resurse profesionale pentru nevoile tale și pregătim infrastructurile tehnologice și de comunicații.

Desfășurare

Efectuăm activitățile prevăzute de proiect în strânsă colaborare cu personalul companiei tale, raportându-ți zilnic orele lucrate și rezultatele obținute.

Flexibilitate

Contactând persoana ta de contact, vei putea crește sau micșora programul de lucru, vei putea modifica orele și activitățile sau solicita orice alte modificări.

Încredințând procesele IT ale companiei tale către Easy Communication, vei avea posibilitatea de a avea la dispoziție o echipă înalt calificată și cu multă experiență în domeniu.

Avantaje

Ieftin

Plătești doar pentru resursele de care ai nevoie cu adevărat, când ai nevoie de ele și poți gestiona cu ușurință orele de vârf și sezonalitatea.

Affidabile

Funcționare garantată în fiecare zi, fără întreruperi de sărbători, boli și permise. De asemenea, folosim protocoale de criptare și sisteme de backup extrem de eficiente și sigure.

Flessibile

Contactând persoana ta de contact, vei putea crește sau micșora programul de lucru, modifica orele și activitățile, activa opțiunea „mulțumit sau rambursat” sau solicita orice alte modificări.