Digitalizare

Cum funcționează

Analiză

Echipa este înalt specializată și capabilă să identifice împreună cu tine soluțiile de arhivare electronică care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Digitalizare

Dematerializarea și digitizarea se realizează prin asocierea fiecărui document cu informațiile utile pentru regăsirea și căutarea documentelor în viitor.

Arhivare

Sistemele noastre de arhivare permit respectarea fluxului de lucru pe hârtie cu care este obișnuit compania, asigurând în același timp accesibilitatea imediată a tuturor documentelor.

Stocare

Stocarea substitutivă îți permite să păstrezi documentele juridice/fiscale în format electronic, în condițiile legii, astfel încât opozabilitatea acestora față de terți și administrații să fie garantată.

Facturare

Facturarea electronică, atât către persoane fizice, cât și către companii, permite gestionarea automată a facturilor electronice emise și primite, inserându-le automat în gestiunea documentelor companiei.

Soluțiile Easy Communication pentru managementul documentelor și arhivarea electronică sunt extrem de scalabile, sigure și personalizate. Acest lucru permite clienților noștri să reducă costurile fixe, să mărească productivitatea și să se concentreze pe activitatea de bază a companiei.

Avantaje

Calificare

Echipa este înalt pregătită și capabilă să identifice împreună cu tine soluțiile de arhivare electronică care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

De încredere

Funcționare garantată în fiecare zi, fără întreruperi de sărbători, boli și permise. Sistemele noastre avansate de recuperare în caz de dezastru garantează, de asemenea, securitate IT maximă.

Simplu

Vei avea întotdeauna, pentru toate activitățile tale, un singur interlocutor care va comunica cu tine fără detalii tehnice și având ca obiectiv principal acela de a-ți înțelege nevoile.